• 0
Ina oh Ina

I've got a small circle of best friend. Salah satu subsetnya ialah Ina. Ina sangat sweet and lurus in her own way. Bila aku fikir apa yang ia buat, aku cuma boleh gelak dan geleng kepala. Aku dah terlalu faham Ina dan bila dia buat benda yang manusia lain rasa tak logik dibuat tu. Pada aku, that's Ina. My Ina.

Ina, kite nak share email Ina yang sadis tapi bila kite baca for the first time kite akan kesian pada mulanya dan gelak dihujung sms tu. I love u Ina.. I always love u as u are. *Abang adi sila jangan cemburu*. She's my petite pois friend.

This is how ina replied when I asked her how she is today. I mean yesterday.

" Ina ok tp td waktu lunchtime, ada student. ************ sangat. Student tu lari turun tangga. Dia tak perasan Ina kat dpn dia pas tu dia tertolak ina pasal terlalu lapar kot. Ina jatuh tangga tersungkur. Bayangkan duggong injured. Not a pretty sight. Syura take care ok. Beware of ****** and hungry people."

daun: No matter how hungry u are. Pls consider other ppl k?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!