• 0
Faz's Wedding

Bertuah aku ada orang nak amik aku masa pi wedding nih. Ihiks. Akhirnya aku pi jgk ke kenduri kawin mainstream batch aku nih. Jumpa dengan kengkawan aku yang mostly dah 7 8 tahun tak jumpa. Ahaks. Ekcelli, selagi tak pegang tangan sambil menjerit2 mmg tak sah pertemuan kitorang. Ahahaha. i enjoyed the small gathering. Congrats Faz & Fizi. Husband ko lagi hensem daripada laki si Uji. *Kalau batch aku ada terbaca jurnal nih. Korang pon tau Uji mcm mana. :P*

Bowling at Alamanda.

Ada orang geram bila kalah. Aku dah biasa kalah tapi kalau aku menang. For sure la happy kan? Aku tak perlukan bola bowling sendiri utk mengalahkan orang dalam bowling. 144 points. Ahahaha. Gelak bongkak. Meh la meh. Aku dah lama tak membowling dengan Spyz. Jom spyz.

Aku bangga bila Lane aku dpt pont lagi tinggi. Aku, Neslo and Lan. Congrats. ;) * Ada ka wish kat diri sendiri?? *

cikdaun: Thanks kak Pnut. sponsor makanan and tpt lepak. Walaupun tak menang, kak pnut la first person yg dpt strike. :)

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!