• 0
Dari Meja Daun.

Membenci bagi aku adalah satu kerja yang berat. Aku terpaksa luangkan satu ruang dalam hati and otak aku untuk membenci seseorang. Itu pada waktu dulu la. Sekarang aku belajar hating and live in peace. Ihiks

Pada kes Zamri, mula2 aku benci. Kemudian aku buat tak tahu. Aku rasa bersalah kerana JK telah manipulate kisah aku. Aku tak cerita kisah 'putus tunang' aku dengan sebenar2nya. Jadi JK boleh manipulate cerita tu pada orang yang tak tahu kisah sebenar.

Aku minta maaf dengan Zamri for the things I've said abt him masa aku marah. Aku rasa my mum and dad cant forgive and forget what Zamri have said and done to them. For me, aku dah let go lama. And carry on with my life.

Now with JK in or out of the picture. Zamri seems nicer in my POV. Since he let me go but JK kept me for 3 years in his lies.

Sekarang ni target aku adalah untuk hidup hepi tanpa denggi. Rasa bebas dari belengu apa2 lagi. Nak kata aku benci, ya aku benci. I hate him, I wont forgive him and I wont forget what he have done to me, my friends and my family. That's it. He will be kept in my hate list forever. 1st on the list. Aku tutup buku tu dan teruskan hidup aku. Ehehehe. Mcm sekarang ni. :)

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!