• 0
Aku lupa nak cerita kisah piknik diluar yang jadi piknik didalam. Ahahaha. Weekend lepas, aku ada tetamu kehormat. Sepetang aku bentang karpet and cacak bunga manggar dari ERL ke Apartment aku. Entertaint kawan aku tanpa rasa bersalah. Ahaks.

1. Masak Nasi Ayam Kak Nita kat kampung. Akhirnya Ika jumpa dengan mama and ayah n jadi witness pertekakan ngan mama psl Zamri.

2. Dinner dengan Lupi yang tak henti2 bercakap. Bercakap sampai mengantuk dan silap cari jalan keluar. Suprisingly lupi pon ngantuk sama dan tail keta aku dari belakang

3. Karaoke bersama radio. Untuk hilangkan stress dan mengelakkan daripada rasa penat. Suara tak sedap tapi kepuasan tu penting. Siap menari n head banging sama. Kelisa mmg invented for fun.

4. Nice indoor picnic. *lenkali kitorang akan lebih terer menganggar cuaca dan makanan*. Met Tita for the first time. And the rest of the Clan.

5. Outdoor picnic. Naik boat. Ahahaha. Aku suka naik bot tapi tak suka bila bot tu terumbang-ambing. Buat aku nak muntah

6. Dinner with Ed, G and Lupi *again*. Dengar Ed , Lupi and G membebel. Aku rasa aku mcm lalok mlm tu. Ahahahaha..

7. Pictures kat sini & sini

Credit to Khalil yg jadi volunteer mendermakan rumahnya utk dilenjan dek kitorang.


No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!