• 0
3 cups of Mochachino

Aku dah pening2 dah. This training sucks. Aku nak balik tido jer. Smlm aku ingat badan dah penat rasa mcm ready nak tido. But end up golek2 sampai kol 3 baru nak koma.

Nape la otak aku ni dok pusing2 pk pasal benda yang tak penting. Nak kene reformat nih. Sekejap je nih. Lama-lama ok la kots. Kan kan kan?

Kucing

Ada seorang adik yang sweet hadiahkan 3 ekor kucing virtual. Aku pulang balik. Aku tak reti nak jaga. Lagipun aku tak suka binatang. Takut. Ahahaha. Maaf ya penggemar kucing sekalian.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!