• 1
Weih.. Aku ok jer nih. Jiwa aku ni dah luas dah. Ladang bunga matahari aku tgh dalam poses pembajakan. Sementara tu ramai orang yang bagi setangkai bunga matahari. Terima kasih. Kepada sesiapa yang baca jurnal aku dari zaman aku sekolah2 lagi sure tau cenggana aku. InsyaAllah aku boleh hadapi dugaan nih. :)

Hello 2005. I'm sure you got tonnes of sweetness for me. Jangan smpi kencing manis dah la. Ihiks.



1 comment:

Anonymous said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a Health blog. It pretty much covers Dieting Health Fitness Exercise related stuff.

Come and check it out if you get time

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!