• 0
My Tutor Friend


Emon pinjamkan aku vcd ni.
Nice story. Light je cerita dia. Since aku suka sangat dengan lelaki tu.
Sejak cerita Stairways to Heaven.
Cheng Jun..
Thanks Emon..
Dalam hati ada rasa mcm nak beli "Jewel in the Palace"













No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!