• 0
Ina dearest..
Kite dah tambah Link Amberley kat Kroni Navigator kite.. So that Ina tak cari jauh untuk pi site kak Na..

Happy 1st Annyversary to Ina and Abg Adi..
Congrats.. Ina bakal dapat adik ipar..
Jaga-jaga sket.. Ina bukan lagi sorang jer menantu perempuan..
Dah ada saingan dah..

cikdaun: takkan dpt adik ipar lagi buat masa ni..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!