• 0
Guestbook Restored.

Alhamdulillah.. Guestbook aku dah dapat di restore balik. Aku letak link kat sebelah tu karang utk gezbook lama k? baca la entry ttg orang yang pernah kenal JK ni.

This will be the last (kalau ada perkara berbangkit aku akan tulis lagi) entry on JK for this year.But pls dont stop revealing this story to others. Put my link or ika's link Aku nak carry on living my life. 2005 dah nak dekat. I've wasted 3 years of my life orbiting around JK. This gonna stop.

He thot he'll be safe after 2 month on hiatus. OOoo no no no.

After some reaseach:
Nama: Abdul Razak Abdul Rahman
Kerja kat: UKM cawangan KL. KCKL.Juruteknologi Makmal Perubatan (Kanan) Pi tgk kat sini
Kelulusan: Diploma Teknologi Makmal Perubatan ( Not a degree holder or doing his master of PhD as he claimed)
Umur: 41 <- maybe older.
Status: Berkawin dan 5 orang anak (yang sulong meninggal sbb sakit, paling tua 15 tahun dan paling muda 4 tahun)
Tempat Tinggal: No. 8, Persiaran Aman 7, Taman Kajang Utama ( kalau nak alamat email aku personally)
Asal: Segamat, Johor( kalau nak alamat email aku personally)
No kereta dia: WJY 6945. Incase sapa2 yang nampak dia. Kancil Kaler metalic baige (mcm gold sket2). Bonet kaler hitam. (Not a honda or toyota, as he told other ppl)

Wink.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!