• 0
Bila fikir2 mcm sedeh. Kebenarannya mmg ada kat depan mata. Cuma aku nak live the moment. Jangan nak ingatkan benda yang aku tak baper nak dengar. Aku pernah menangis dah. Tak serik2 lagi ke?

Raya kali ni aku mcm emosional semacam. Kalau teringat apa2 sure nak mengalir air mata. La ni pun still rasa nak menangis lagi. Cukup la dengar Pagi di Era smlm buat aku meleley2 air mata. Takkan yang ni pon nak emosional jugak.

Dah la.. Dhoif nyer rasa.. Mcm hina jer. :(


No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!