• 1
To Ika,

Bukan salah aku membuatkan ko melalak2 di bulan Ramadhan nih. Aku tak salahkan ko perrr.. Aku melalak2 pada first day posa aritu. Ahaks. Sephia tu mmg citer sadis. Kalau ko dengar lagu tema dia pon ko dah tau. :p Frustrating betul. Yang malang adalah pompuan2 yang dok mendamba kasih si Ako tu. Akhirnya mati jugek. Siye2 jer.. Tapi pueh hati dak? leh melalak2 dan kritik2 citer tu.. :P

1 comment:

stony said...

Great Blog! I have a online marketing related site. Maybe you have a look.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!