• 0

icy


[[Distant Snowflake]]
You're so aloof. while giving some people the cold shoulder may make you look cool, you could be preventing great people from reaching out to you. surprisingly, your chilly demeanor probably comes from insecurity, not a superiority complex. perhaps you are worried that people are unable to accept you for who you are. then these people are probably not worth your friendship. to start breaking down your ice-princess barriers, you could take more small risks like smiling at strangers. and please rate! =)
Are You Friendly Or Frosty? (Find out what vibes you are sending out to others around you! Friendly carebear, or Frosty snowman?) brought to you by Quizzilla.


Ahaks. Aku gelak jer. Biasa la. Kalau tengah takder perasaan, aku mmg dengan muke aku tak amik port pon. But bila dah kenal aku, aku ni ok jer. Mayb annoying jer kekadang dengan lawak bangang and perangai aku yg easily amused nih. :P Sabo jer la b ek?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!