• 0
Finally.. Aku dapat aku nyer own notebook for this project. Senang sket nak buat keje. Alhamdulillah. Jadi aku leh la nak update jurnal ni setelah sekian lama. Takper la. Loan unit pon loan unit la. Selama 3.5 bulan. ;)
 
Ramai la plak nak berhijrah tpt kerja. Jiran aku kat office pon dah nak pi akhir bulan nih. Uhuks2. Nasib la aku dalam 3.5 bulan ni kerja kat site. Takper laa. Bukannya apa. ;). Aku biasanya tak dpt handle diawal2 perpisahan. Boleh.. boleh.. Uhuksss... Uwaaaaa
 
Ibu jari kaki kiri aku berbalut harini. Tercedera masa main badminton. Seksanya nak tido smlm. Siap pakai stokin lagi. Kasi dia hangat2. Jari kaki kanan dah ok sket. Esok nak main la plak. Takper la. Tawakal jer. Dah la dapat partner yang 'sangat terer'.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!