• 0
Aku tak tengok secara konsisten pon Sephia dalam slot Samarinda tv3. Tapi aku jatuh hati dengan lagu ni. Lirik dia mmg sayu habis la. Tapi cara dia sampaikan tu. Dengan piano jer. Perghh. Kalau ada orang buat lagu untuk aku guna piano jer pon menarik jugak. B.. ehehehe.. *mengada2 la tu*

Berhenti Berharap

Aku tak percaya lagi
Dengan apa yang kau beri
Aku terdampar di sini,tersudut
menunggu mati

Aku tak percaya lagi
Akan guna matahari
Yang dulu mampu terangi,sudut
gelap hati ini

Aku berhenti berharap
Dan menunggu datang gelap
Sampai nanti suatu saat, tak
ada cinta kudapat

Kenapa ada derita
Bila bahagia tercipta
Kenapa ada sang hitam,bila putih
menyenangkan

Reff:
Aku pulang…tanpa dendam
kuterima kekalahanku
Aku pulang…tanpa dendam
kusalutkan kemenanganku

Kau ajarkan aku bahagia, kau
ajarkan aku derita
Kau tunjukkan aku bahagia,
kau tunjukkan aku derita
Kau berikan aku bahagia, kau
berikan aku derita

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!