• 0
Post Birthday Entry

- Disambut dengan penuh kesederhanaan. tenang jer. :) saYang b.

- Disamping beli hadiah untuk b. Aku juga belikan hadiah untuk diri aku sendiri. Sebuah beg untuk aku pi keje. Almaklumlah, sekarang asyik dok kuar masuk site. Jadi kene jadi praktikal. Beg tu sesuai dengan bajet aku yang tak berbajet nih. Dan yang paling penting si KZ jeles dengan kehenseman beg aku tu. :P ehehe. Yeah yeah..

- Akan datang.. satu milestone lepas.. baru lah boleh continue with the other milestone. Sapa yang tak pentingkan diri sendiri? cuma kadang2 kene bertimbang rasa dengan milestone orang lain. baru la aman hidup.

- Anyway.. aku hepi sekarang. Alhamdulillah.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!