• 0
Nak update tapi malas

- Ada 3 kenduri kawin pada minggu nih.. Aku rasa mcm nak berehat la pulak.. Bagi ultimatum pada diri sendiri.. Jangan seksa diri.. Kene let go satu kenduri.. Pengsan la karang.. Tg Ka*ang tu bukannya kat hidung jer.. Tu wajib pergi.. Yang dua lagi tu.. pilih jer laa.. satu kat *aman *eri An*alas.. satu lagi kat Mer* ..

- Kari aku terlebih masin.. Tapi tetap ngam bila di cicah dengan roti.. *Note for myself: Kalau tak reti nak guna garam kasar, sila blender dulu garam tu. Baru senang nak menyukat. :P*

- Aku kene master seni membeli di Pasar Malam. :)

- Tau2 jer dah jumaat. Cepatnya masa berlalu.

- Aku rip dari Sis Dona. Saje gatal nak jawab. Aku malas nak jawab byk2. So aku jawab yang Ni jer. Letih aa nak menaip.

**FIRST**
First best friend: Kartini Karim, dari hari dia pindah ke kampung aku. Sampai la ni. :)
First date: With an Asshole kat Airport Queen Alia, Jordan.
First break-up: With the same Asshole, thru irc
First self purchased album: Shades first album. Kene rampas masa spot check asrama.
First funeral: Arwah atuk sedara dok sebelah rumah. Sayang dia. kalau pi kubur - first time masa wife ep meninggal dunia
First pets: Takder. Aku takut semua binatang. Tak suka binatang pon
First piercing/tattoo: Masa umur 4 or 5 tahun.
First enemy: Form 5. Bila sorang budak pompuam kompius ngan sexuality sendiri dok merenyeh kat aku.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!