• 0
Jerubu

Cuaca teruk. Kat cyber kol 9 pagi masih kelihatan seperti kol 7 pagi. Putrajaya pon sama. Hujan tak berapa nak turun. Jadi yang menjadi mangsa adalah aku *dan ramai orang lain*. Badan aku dah sakit2. Setiap pagi tekak aku sakit gila. Hidung aku berhingus. Paler aku sakit. Mata aku pening. Tapi alhamdulillah aku masih boleh nak pi keje. Sekarang ni nak pi meeting dah nih. Kat tmnuts. Later.. aku nak berlari ke langit

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!