• 0
Cara2 manusia berkomunikasi
1. by meeting ( I jumpa-jumpa you )
2. By telephone ( You calling-calling me )
3. by sms ( you typing2 your hanphone)
4. by email ( typing- typing your keyboard )
5. by chatting ( YM, msn and segala tok nenek yg lain )
Tapinya..
Kalau tak buat at least salah satu dari semua tu..
Macam mana nak berkomunikasi?
And..
Kalau kita buat sumer2 tu pon..
Takder respond..
Tu namanya..
Communication Breakdown..
It takes two to communicate..

p/s: aku penat la nak berkomunikasi nih.. Aku nak duduk diam2 jer la

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!