• 0
Lapar gila..
Lepas mkn buah lai and biskut sayur ihsan kak has pon still rasa lapar. Kat paler otak aku terbayang roti telur kedai mamak kat seksyen 18 masa dating ngan emon hari tu. sedap gila.

Tak seletih semalam. hari ni relaks jer lagi walaupun banyak keje. Orang lain lepak kat KLD. Aku akan lepak kat office. Ngan the rest of the team. Keje keras sket. Sekarang ekonomi merudum. Aku nak ada milestone sendiri. Malas rasa asyik nak mengikut milestone orang lain. Kita pon ada masa depan jugak. *ni adalah kata2 yg mementingkan diri sendiri*. Bosan jadi mangsa keadaan. Umur bukan makin sket. Mungkin aku sedang alami quater life crisis.

hmmm.. Lapar.. roti telur..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!