• 1
The battle of the Kenduri

Selamat pegi dua wedding. Nasib la dua-dua tu berada didalam kejiranan yang sama. Kat Meru, Jalan Paip. Rupa2nya, Jalan Paip tu benar2 ada paip sepanjang jalan tu. Ehehe. Logik jugak. Lagi satu kat Bukit Kapar. :) Seronok jugak jumpa2 geng sekolah menenangah sekali sekala. Diorang sumer baik. Aku jer yang bengong. Ehehe. Congratulation to Rosehanita and Azli. Lagi sorang. sapa ek? Siti Arifah dan suami ( aku tak ingat nama ). Semoga berbahagia hingga ke hujung usia.

Sebelum berangkat ke S*jang*ang. Sempat Zohor kat Masjid cantik kat area Mer* tu. Baru siap dalam tahun ni jugak. Memang cantik la. Telekung dia pon nice. :) Thanks Yanz. Temankan aku pi kenduri nih. Kalau aku sorang2. haram aku nak pi. Lain la dah ada laki. :P

Sampai kat kampung, semua adik beradik ada. kecuali Along la. Yik pon balik dari S*udai. Tapi mama takder. Pi K*dah. Ada program kat sana. Lagipun anak Dr. azizan tu kawin. Mama tu mmg independent woman lar. baru jer siapkan langsir untuk bilik pengantin Nauwallah. :) Satu kenduri lagi kat Cape Coral. Sempat ke idak aku nak pi. Ada 3 kenduri aritu. Kat kg. satu. Kat M*ru satu and kat Cape Coral. Bingung pankreas aku.

1 comment:

maRlieSya said...

aloo
sori just nak tanya rosehanita yang pun sebutkan tu...binti apa?
saya mencari cikgu rosehanita bt tarmuji

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!