• 0
2268 Date: 2004-03-22 04:23:33
ju ( no email / no homepage) wrote:

askum cik daun..jiwang gak ko yek..ko rindu kat toksik yek..ko kahwin je lah ngan dia cepat..apa susah..aku doakan ko bahagia..tapi kan..adakah kebahagian itu akan kita perolehi jika kebahagian kita melalui titian tangisan orang lain...


Cikdaun respond:
W'salam Ju, Thanks doakan kebahagiaan aku. It is fair kalau ko ckp aku rindukan tOKSIK. ehehe. Kebahagiaan adalah untuk orang yang mencari bahagia. Orang yang duduk sahaja and harap kebahagiaan akan datang. Bukan takleh dpt bahagia. Mungkin akan dtg tapi lewat sket sbb takder usaha. Kabahagiaan melalui tangisan orang lain? Nasihat aku, bagi orang yang menangis tu.. Stop crying, life goes on. Orang tu dah bahagia, kita carik la bahagia kat tempat lain.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!