• 0
Watashiwa Syura San!!

- Aku bosan. Bosan tido aku bangun. Mengadap AutoCAD Mechanical 2004 sekejap. takder cerita menarik kat tv tu.Bila bosan2 gitu aku terasa lapar.Tapi kat rumah tu takder makanan apa2 pon. Nak memasak? kederat takder. Otak aku menerawang. Bukak balik database. Search makanan yang pernah makan tapi lama tak mkn. :P. Boing Boing Boing! Sushi. Yeah yeah yeah. Mana sushi murah? Jusco. Yess.. dekat jer. Setakat tekak melayu aku ni. Sushi Jusco pon jalan. Pi Jusco semata2 nak beli sushi 3 ketul. And ubat gigi. Tu jer? parking ngan tol lagi mahal daripada harga sushi aku. Ampehs. Tapi bila ingatkan yang aku ni kalau dah teringin. Nak la la tu jugak. Aku rasa berbaloi la. Ye ke?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!