• 0
Training

Dari semalam aku conduct training untuk Inventor kepada orang2 **RIM. Semua lelaki. Ada sorang pompuan sorang sepatutnya, tapi dia baru balik dari negara mana tah. Training jugak. So tak mai la training aku.

Yok yo aku prepare. Dah berpeluh dara jugak aku pagi2 selasa tu tanpa sesiapa yg nak nolong aku. Aku paling benci setup projector. Silap2 taknak jadi. Ihiks. Alhamdulillah ada fazli pagi2 tu.

Aku akan buat training slow and steady. Macam orang gomen gaks. :P

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!