• 0
Rehat2 Aidil Adha

- Tak sedar yang ahad lepas Raya Haji. Teruk betul perangai. Yo la, den ni dokek jo duduk daghi keluago den. Tetiap minggu den balik kampung. Eden tak ghaso thrill laie. *aku tak reti nak cakap nogori.. b pandai la. it always crack me up when he's doing the nogori accent*

- Rehat.. Aku akan cuba belajar rehatkan minda. Letih fizikal. Letih mental jugak. Tido jer buat aku pening. Ihiks. Bila aku rasa stress Aku nak gunakan perkataan depressed tapi dah faham dah makna sebenar dia atas penjelasan ungku aku akan tido. Aku rasa tanak bangun. Tanak hadapi hari esok. Bila aku bangun aku harap aku rasa best. Tapi hakikatnya aku rasa lagi teruk. Aku rasa aku ketinggalan. Bangun la weiihhh..

Daging & Ikan ayam takmo la

- Dapat daging korban. Aku bawak sket yg mama bekalkan. Cadang nak mkn daging sambal kering. perghhh.. beshh beshh.. ANd mama bekalkan Sambal lebey ikan sumbat semalam. Leh buat ikan sumbat. menarik betul hidup aku.. lalilalilalala..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!