• 0
GATHERING GJ ke III - :)

Aku tak gi bowling Pre Gathering. Alasan aku sangat kukuh. Alasan ekonomi. B balik Segamat. jadi aku tak gerak pi mana2 pon. Aku kat umah. Kemas umah. Berdebar jugak tunggu saat2 b sampai and pi sama2. Alhamdulillah aku ngan b sampai awal. so tengok2 tpt. Open gila. Boley la tu. dia reserved 10 meja untuk GJ.

Sat2 pastu elin sampai. Aku and elin terus bukak meja pendaftaran. Meja tu la tpt mendaftar. And meja tu la tpt aku nga elin makan. Semua yang daftar dpt door gift. Frame yang cool and car sticker. Aku tak dpt mingle around kecuali bab2 confirm-kan meja dah penuh ke belum.

Aku hepi dengan gathering kali nih. kecuali PA system tadak. keh keh keh. Aku hanya mampu gelak aje. and geleng kepala. kalau orang nak kata lebih2 pon tak kisah. Bende dah lepas.

Thanks for coming, Nice meeting all of you. Diorang terpaksa jumpa aku sebab aku jaga kaunter pendaftaran.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!