• 0
Selamat Pengantin Baru

- Kelepak kelepak kelepung... ahakss.. pak pung pak mustapeyyyy... Aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada Mohd Iqbal a.k.a Jigomorison.. Yang mengakhiri zaman kegersangannya.. ahaks.. Semoga subur selalu.. :P

- Aku jumpa senior aku masa kat Hishamuddin Kg Jawa. Ifaalyana.. Lepas tgk gambar baru la kenal. Ihiks. Selamat berjumpa kembali. Senang la nak jemput2 kenduri ek?

- AKu jumpa geng tingkatan 3 aku kat Tesco. Uji Amah. keje kat mimos sekarang. Eksaited gila bila dah tau kengkawan lain dah kawin and Fateen nak kawin minggu depan. Kene datang jugak. Walaupun kad tak sampai. Kad aku pon tak sampai2. Sabar jer la. Aku orang penting ni. Pengapit ni. :P

- Open house si Putri Sabtu ni gaks. Aku leh jer nak lenjan. Jemput la datang beramai2. Lepas kenduri Jigo kite kenduri kat rumah Puri plak. Kat Country Height kajang. Meh reramai.

- Ahad ni tak leh pi mana2. Dok Sijangkang jer. Ada tetamu penting.

p/s: Aku dah cilok digicam dah. :P

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!