• 0
PROGRAM KHIDMAT NEGARA

- Aku saje call adik aku Syidah untuk tau no IC dia bila budak2 ofis sibuk citer pasal khidmat negara. Aku try call line tpon dia: 2681 3446. Enggaged. Website dia down sokmo. Nak biar dia kuar kene refresh 3 4 kali.

- Bila aku masukkan no IC syidah. punya la lama. :P . Yang aku terkejut tu. satu page putih bodoh jer kuar. "Anda dipilih menyertai Program Khidmat Negara". Nasib hang la syidah. :P

KAD-KAD

- Semalam aku dapat 3 keping kad. Sekeping dari Fateen. Kad jemputan kawin dia. Sabtu ni nak langsung, smlm baru dapat. Satu lagi, 2 kad dalam satu. Dari Ajan. Jemputan Kawin dia jugak. Aku pi rumah laki dia jer la. Kat Taman Seri Andalas. Dan satu lagi daripada Kak Na. Syahdu aku baca kad dia. Pesan kak Na pada tOKSIK dah aku sampaikan. Sayang Kak Na. Sayang tOKSIK.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!