• 0
- Nampaknya ada bawak geng nak marah2 aku. No hals punyer. Ihiks. Yang penting tak mengganggu pankreas aku. Mind your own business. Nak hangin, sila hangin pada aku aje. Leave my bf alone. Thanks. ;)

- Pi kenduri my best friend and bro. Ina and Adi. Esok la aku up-kan. Nice and simple wedding. Alhamdulillah. Setelah 4 tahun bercinta dengan segala macam dugaan and cabaran. Ina and abg adi selamat juga dinikahkan. Kalau ada jodoh tu tak kemana. Jgn sibuk dengan kata2 orang. Oklah. Aku byk keje nih. Esok baru masuk office. So leh la tgk gambar Ina and Abg adi. Ramai jugak senior Portsmouth mai. Ahaks. B pun mai tapi balik awal sbb tak sihat.

- Pening kepala aku, sempat tido sekejap. Baru pi balik P*.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!