• 0
Kerja, Kerja & more kerja

- Aku dikerjakan oleh kerja yang tak habis2. Bersusun jer tunggu aku. KDN lom habis, training untuk *IRIM. Pahtu TN* punya Open *anage. Kui Kui kui. Padan muke aku. Cuti berlambak2 pulak tu. Sume kene carry forward. Ihiks. Byknya cuti aku tahun depan. Leh pi honeymoon gamaknya. :P

- Aku nak promo Gathering Geng Jurnal. Kalau sapa nak jumpa dengan otai2 GJ yg lain. TokR, cik easy, mie, kak p-nut, ludi, berborak2 and berjumpa2an dengan diorang. Jom la daftar kehadiran dan jgn lupa bayar pulak. Kalau tak tak konfirm. :P Read more..

- I hate explaning myself.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!