• 0
i don't need to explain myself in my own journal. Journal aku suppose jadi tpt meluahkan segala macam yg ada dalam pankreas aku. So, bila mood aku tak bagus dan dapat nasihat yang aku malas nak dengar. Berani nasihat, berani la tanggung kan? Tak semua orang akn dapat terima nasihat dengan baik. Lelagi in the wrong time. Thanks la Kak Dee. Amyz. Diorang nasihat bebaik tapi masa tu aku tgh fuck up. So terima sahajalah luahan pankreas aku masa tu. Aku ni tak la bersopan santun bila aku tgh marah. :P

Bad publicity is also a publicity. :p. Aku tak carik glamor. Mungkin ada orang yg nak carik glamor kat gezbook aku. Thanks.

OPEN HOUSE Salim

- Sempat pulak si Salim officemate aku buat open house. Aku pi makan dengan bersungguh2. Laksam and laksa. Dua-dua tu favourite aku. Aku balik cepat sebab nak pi shopping kat Tesco. beli barang2 makanan. B la. Bukan aku. B belikan aku anggur and tembikai. Patut la b nak sangat belikan aku ayam panggang tu. Rupa2nya aku tak sempat nak rasa ayam panggang si Salim.Thanks sayang.

- Balik tu sempat jugak almari yg aku beli kat Tesco ahad tu. Dh tak tau nak letak mana pulak. Tgk la karang balik ni nak susun kat mana. ;)

- Dapat hadiah daripada Sports Club. Te he he. December babies. Baqis. :) Happy Belated Birthday untuk awak jugak. Ihiks. :P

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!