• 0
- Hari raya yang nice. :) Byk soalan keramat but then aku dpt tangkis dengan jayanya. Ahaks.

- Aku jadi auntie sekali lagi. Noer bersalin. Anak perempuan. 2.6 kg kat Hospital Kajang. Still warded. Noer jer dah balik. Jadi aku, ina and emon ( autie2 yang kepoh ni) sibuk nak melawat. Tang beli hadiah pon kepoh. Ihiks. Dapat la belikan stroller budak. Lambat lagi nak pakai tapi saje je nak belikan Noer something yang praktikal.

- Masa kitorang peluk Noer ramai2. Aku ngan emon sempat sebak2 lagi. Alahai. Kitorang memang rapat. Hampir setahun tak jumpa Noer. Sayang Noer.

- Tido kat rumah Ina. Siapkan sket cenderamata untuk tetamu sempena kenduri dia on 21st Dec karang.

- Pi Selayang hantar emon balik dan pi Rawang untuk beli meja jepun. Sempat buat lapik untuk meja jepun and sarung bantal untuk aku. (Kain yang beli ngan b kat Ban Fong haritu)

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!