• 0
Bersantai bersama Elin

- Elin mai bersantai dengan aku dirumah aku kat P9. Aku hepi jer dengan adanya Elin. Leh jugak mengubat pankreas aku yang boring nih. Ihiks. Sempat bergossip2 ngan Elin dan adakan sessi meluahkan isi pankreas aku. Karang meletup macam hari isnin pulak.

- Aku cuma goreng pisang nangka yang aku beli kat p8 tadi. Ingat makan sorang2 jer. Baru jer patah semangat kalau mkn sorang2. Bila Elin ketuk pintu aku tgh goreng pisang tu. Boleh tak dengar dia dok ketuk pintu, Kesian la si Elin. :P

- Malam tu jadi bosan lepas Elin balik kesisi Jaz tercinta. Aku tengok tv and decide to call b. Have a few chat with him, but have to end the 'gayut' memandangkan credit aku ni cam ciput jer. *Lepas raya jadi Fakir sekejap*. Planning the trip for Ina's wedding this weekend. Since aku diamanahkan jadi pemakai inai untuk ina, aku kene pi awal sket. Tapi ok la tu ek?

- Bila la claim nak masuk. Kak Has dah siapkan cek tapi bila turun kat finance bende yang cepat leh jadi lembab jugak. Ampehs..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!