• 0
Sujud Syukur Ayah

- Sampai2 jer kat Sijangkang aku terus tanya mama pasal kerepek. Aduhai la. Alhamdulillah. Ada semua yang akak2 tu order. Cuma aku kene beli cari kuih sepit jer. :)

- Aku tak sedar pon result UPSR keluar smlm. kelmarin aku sedar. tapi aku ni cepat no lupa. :P. Nina bagitau yang Mizah dapat 5A. Alhamdulillah. Syukur sangat. Nina mmg pandai pon. Aku dah expect tapi tetap gumbira tahap sakan.

- Bertuah punya adik2 aku. Siap leh main2kan ayah. Bagitau ayah yang Mizah dapat 4A jer. Ehehehe. Apa la Atok ni. Nak marah2 jer. Ihiks.

Iklan

- Kartini minta aku tolong iklankan. Dia ingat jurnal aku ni papan iklan kots. Nasib baik aku tak charge dia. Spec dia cam kat bawah tu. Sapa nak beli contact aku. Aku akan bagi contact number ma pren.
wira aeroback
mettalic grey
tahun 1999
automatic 1.5 injection
selling at 32.5 k

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!