• 0
Mee Jawa dan jutaan pengharapan

- Balik Sijangkang sempena Nuzul Quran. Kononnya nak sambut anak buah. jadi aku cadang masak lebih sket. Mee Jawa aaa. Mudah jer. Lalilaliala. Seronok juga. Bersemangat nak masak. Beli barang2 kat Tesco. Kecewa adik badik aku bila tengok aku yang balik. Sabar jer la.

- Petang tu sekali lagi diorang kecewa. Bila dengar bunyi kereta ayah. Baru nak serbu tapi tak nampak kelibat Kak Nita. Semua pakat masuk rumah balik. Sabar jer la.

- Petang tu aku sempat 'ngunjung' ke rumah nenek and nenek Siti. Hepi jer diorang tengok aku balik. kih kih kih. Aku cakap kat diorang. "Mee jawa tu kalau sedap orang yang masak, Kalau tak sedap, orang beli kat pasar". :P

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!