• 0
THE BECOMING

11/11/03 puku 11 pagi akak ipar aku selamat melahirkan seorang baby lelaki seberat 2.9 kg di UMMC. Tahniah buat cik easy, walaupun tak dapat berada disisi isterinya disaat2 Genting. Aku dapat rasa dia mendoakan isterinya dari kejauhan Negeri di Bawah Bayu.

Aku hepi sangat. Nasib aku ada kat Sunway Resort. Kejap je sampai untuk jenguk anak buah sulung aku. Comel jer dia. Aku kekok nak dukung baby. :P Ampeh jer la. Mona yang dok mengajar aku. :) Hepi aku tak habis lagi nih. :) Auntie Syura

Ok la. Chalo dulu.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!