• 0
B ku saYang.. tOKSIK

- dulu aku design website aku sendiri. tapi ni kali pertama, orang design-kan untuk aku. Design dari hati. Dengan rasa sayang. Penuh cinta. untuk aku. Thanks b. Ramai orang puji. Aku yang dapat credit. Malu la pulak. tOKSIK tolong ramai blogger design website diorang. But the design aku website aku yang paling cantik ( jangan marah ). B teliti. Sayang b. B pun sayang aku jugak. Jangan jeles.

- Malam ni kite masak berbuka ek? Asam pedas best tak sayang?

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!