• 0
Anak Buah

- Anak buah aku lelaki, 2.9 kg, 45 cm. Lahir pada 11/11/03 pada pukul 11 pagi. Namanya mungkin Nabil Amin bin Tahrizi. NAT. Macam nama aku jugak. N******** A****** T**********. Leh jadi geng ni. :P.

- Terima kasih kepasa semua yang tulis kat gezbook. :) nett, mysanc, Aunti Yan, dan Jigo. Sms from Jigo, P-nut dan Kak Syila( Isteri Spyz). Call from Spyz dan Ayong (sepupu aku).

- Aku memang hepi. yer la Anak buah sulong. Semua berebut2 nak panggil nama apa. Nina pon seronok. Jadi Makcu. Habis la si Nabil tu.

- Jigo. Ko jangan la terkejut2 sangat. Aku suruh tOKSIK pukul ko karang. Lama lagi nak menimang anak sendiri. Enjoy la dulu. Lagipun, aku ni fast learner.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!