• 0
Beg Saya

Sementara aku bercuti. Aku letak gambar beg favourite aku sekarang. Dia dah secara rasminya ganti handbag AR aku. Banyak bende aku boleh isi. B hadiahkan pada aku. Aku ada sama untuk acara pilih2. Mula2nya aku cuma nak embroidery tu aje. Nampak cool. Tinggal iron jer kat mana2 yang aku suka. Aku suka nak letak kat beg. Tapi takder beg. So i am begging my b to buy me this kain beg yang slenge. but i really love it.

beg tu dah ada sulaman si winnie the Pooh *Po'oh bak kata Siti Nurhaliza*. Tapi takper. Aku tampal kat belah belakang dia. Kalau ikut hati aku nak tampal kat atas Winnie the Pooh tu. kesian la pulak.

aku jahit sendiri embroidery tu tauu.. yang macam Frankenstein tu. *Sabo jer la ngan b*. Aku cakap aku buat gitu sebab seni. :) benang tu separuh hijau lumut separuh lagi hitam pon sebab seni gak (alasan sebenar untuk benang habis kat tgh2 jalan).


Kat atas tu gambar Funny Bunny aku tgh memperagakan beg tu.


Funny Bunny tengah duduk atas beg sambil memijak Winnie. Aku tak kisah. :P *Funny Bunny = hadiah dari b kali pertama kitorang jumpa* * b = tOKSIK*
- Aku tak suka nak tunjukkan kesedihan aku. Agaknya tu la pengajaran 4 tahun aku kat Portsmouth.

- Keputusan melulu akan melukakan hati orang lain. Dan paling teruk ianya akan melukakan hati kita sendiri. Harap lain kali aku akan berfikir panjang sebelum aku buat sesuatu.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!