• 0
- ehehe... i'm back.. report dah hantar dah.. dan aku lah yang paling hepi.. but entah laa.. i feel that there is something missing in my life.. emm.. but anyway.. aku nyer report dah hantaq.. pepagi buata aku kuar rumah... iye laa.. due date project report... sure ramai nyer nak print + nak pi binding lagi... banyak hal... aku kuar kol 8 lebey.. sampai2 school.. ada la 2 3 orang tgh tunggu printer.. kertas habis.. sambil tuh aku betulkan mana2 yang patut.. and print.. biar laa aku nyer doc. ada kat printing queue.. so kalau kertas ada terus leh print... aehehe..
- camna2 pon ada jugak yang 2 3 kali aku print.. acknowledgement tuh.. lupa letak header laa.. footer terlebih garisan laa.. ehehehe.. and kol 11 lebey siap print dua copy.. satu untuk aku.. satu untuk supervisor..
- nak pi bind la plak.. aku orang ke empat.. sorang budak cina tuh kat queue kedua... borak2 ngan dia.. dia aje yang aku kenal.. pahtu aku kata.. biar la aku tolong dia buat bende tuh.. kalau buat berdua lagi cepat.. aku susun kertas.. dia tebuk.. pahtu aku masukkan dalam binder.. dia wonder aku pernah keje kat kedai photostate ke? sebab terer ajek aku buat bende tuh.. ahahaha..
- kerana nak membalas jasa.. dia tunggu jugak giliran aku untuk tolong aku plak.. you scrath my back.. i scrath yours.. ahehehe... it's just a saying.. bukan secara fizikal aaa.. ahakss.. and emon plak masuk.. and foong plak masuk.. meriah tempat tuh.. ahakss..
- aku carik John.. ler.. bilik dia kunci la plak.. aku pi komputer lab.. roper2nya dia pon carik aku... ahaksss.. jumpa2 ajek terus dia hlur tangan.. aku dengan sengihnya bagi report tuh.. and aku tunjuk disket aku letak kat sampul belakang tuh.. and ni aku nyer log book.. and ni haa.. aku pulangkan balik GNUPLOT manual dia.. ahakss.. lege gile.. pahtu dia ingatkan project day.. selasa depan.. alaaa.. buat poster ajek.. kacang kotsss.. aheheh..
- pi balik kat GO.29.. kedai binding department aku.. emon tgh menebuk kertas dia.. aku pon tolong setelah emon paksa aku tolong dia.. ahehehe.. aku amik kertas emon tebuk.. and nak masukkan dalam binder tuh.. ya Allah.. senget la plak.. tu copy yang emon nak bagi kat supervisor plak tuh.. ahehehe.. em kata.. lagi satu copy nih.. ko la yang buat.. hehehe.. aiyaaa!
- tak per.. em birthday girl.. belanja aku makan prawn fried rice... aku sakit gigi.. tapi lapar punyer pasal.. aku makan laa.. lama tak makan.. bukan lama tak makan-makan.. lama tak makan kat kedai tuh.. budak chinese tuh mmg kenai muke kitorang.. dia tanya buat apa sekarng nih? aku kata dah habis dah.. tinggal tunggu graduate ajek.. and pahtu blah.. dia plak nak masuk university september nih.. amik digital art and media.. tak sabar katanya.. ahahehe.. lepas bayar menunggu lama jugak... aku cakap kat emon.. " emon.. masa awal2 nak mask univ. mmg la tak sabar.. tapi kalau dah 4 tahun.. emmm.. mula la rasa.. bila laaaaaaa nak habiss niiiiii????!!!" .. dah nak habis dah ponnnnnnnnn... insyaAllah.. jauh disudut aku hati aku.. aku lafazkan.. Alhamdulillah..
- geraham bongsu aku memulakan kembali proses pertumbuhannya... and pipi kiri aku bengkak.. sok nak pi jalan..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!