• 1
- aiyaa.. pepagi sudah update ka? ahehehe.. takder citer sangat sebab takder aktiviti lagi yang dilakukan.. kecuali gosok gigi + sembahyang subuh.. ahakss
- semalam.. pepagi lagi dah pi Car Boot Sale.. target utama noer nak beli ceri.. ceri yang dia jual besaq2 + manis gilers.. suka nyer aku ngan ceri.. beli setengah pund dalam jalan2 tuh.. tak sampai suku jalan dah habis dah.. sesambil tengok barang yang depa jual.. buku2 ker perhiasan2 ker.. ahehehe.. syiok gakss.. Car Boot Sale nih.. ialah julaan barang2 yang depa tak nak guna lagi.. buku ker.. apa2 laa.. memacam.. depa letak la situ.. pahtu kita tengok + tawar la kat depa.. aku tak reti nak tawar menawar.. ahehehe.. carik buku masakan untuk mama.. and buku patchwork untuk cikgu aku.. tak jumpa la plak..
- aku masak semalam.. aku dah ada hati nak makan dah.. kalo daks.. tak lalu sangat,.. jadi aku nak makan ayam panggang.. marinate dari kelmarin.. sure hebat gilos aaa.. letak la halia + bawang + ketumbar + serai + kunyit + bawang putih.. belender... haa.. perap gitu.. pahtu bakar... sedap woo.. rasa dia cam satay.. mmg aku guna basic ingredients untuk satay pon.. ahehehe.. nasik tak payah masak.. sebab nasik semalam banyak.. lagipun kalau dah buat ayam panggang nask kitorang tak baper makan.. bancuh gravy dia.. bakar potato.. ehehe.. roast potato.. buat salad.. timun + tomato.. dressed ngan vonegar + cili merah sket.. kasi pedas.. potong tembikai... <- untuk emon.. separuh tu buat air.. pahtu angkat meja kat ruang tamu.. bawak pi garden.. amik kain.. lapik rumput tuh.. hidang.. pahtu makan.. duduk la situ makan sambil borak2.. cuaca kejap panass kejap sejuk pahtu panas.. pahtu sejuk balik.. aku plak. kejap tak pakai jakcet.. kejap pakai.. pahtu bukak pahtu pakai balik.. 3 jam dok makan + borak.. + emon buat pengat pisang lagi.. ehehehe.. bertiga aje pon.. pinkeh takder.. pi Bradford.. ina pi hantaq abang adi ke Heathrow.. back for good.. tunggu ina tak balik2..a eheheh.. jadi lepak le kat situ..
- ina janji nak buat laksa.. eehehehe.. rabu nih.. nyummm nyummmmmmm... *camna nak la nak kurus masa graduation day??????*

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!