• 0
- at last... duit aku masuk jugak.. tak sure lagi.. pinkeh kata duit dia dah masuk.. aku check pagi tadi tadak.. pinkeh check ptg sket... emm.. hopefully ada laa.. lepas masuk nih.. habis la tuh... sebab nak bayar sewa 4 bulan.. depa ni apa laa.. maskkan lah langsai habis.. bulan 7 and 8 lom masuk.. nak tunggu bila la agaknya.. bulan 9 kotss... emmm.. tapi alhamdulillah.. syukur... emmm.. setelah sekian lama..
- ed dah pi tour europe dah kotss.. tak sure jadual dia bila.. semalam bas dia delay sejam.. nak tunggu.. tapi kitorang lom semayang zohor.. and aku kene masak.. aduhai laa.. terkilan jugak.. ehehe.. ed.. oh ed.. she's cool.. depa kaki jalan aa.. /me and noer sudah tua.. ahahaha... bayangkan.. emm tak payah bayangkan.. aku 3 kali muntah sebab bas tuh jalan pusing2.. awal lagi dah buat hals.. eheheeh.. kesian ed and lina and makcik@ mak lina.. sunyi rumah lepas depa balik.. miss 'em.. /me lupa nak call ed.. uiksss.. ed.. thanks for coming.. and sorry la kalau ada kekurangan masa mai portsmouth.. jangan la serik nak mai sini lagi.. eheheh
- aku ada digicam dah.. ahahahaa.. syiok gilerss.. ed and the gang jadi cast utama for the first motion picture nih.. ahahaha.. memacam.. syiok kalau tengok balik.. yang tak best bila jadi cam blair witch aaa.. aku pening.. ahehehe.. tangan aku steady gaks pegang bende tuh.. ahehehe.. tapi aku suka laa.. suka sangat2... aku kene/akan beli memory stick so aku leh amik still picture.. tapi duit tadak.. ahahaa.. tak per laa.. kat m'sia kotss..
- tadi jumpa moderator.. ahahaha.. okies ajek.. aku pening sket... bengang ajek kepala otak aku.. masuk angin kotss.. okiess.. aku bakal tak update untuk beberapa hari sebab nak siapkan report.. yeee haaaa..

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!