• 0
- aku tak dapat tido pagi tadi.. jadi aku pi tengok citer vampire ape ntah.. lebey kurang kol 1 pagi lebey.. bunyi tpon.. line aku lee.. bukan line lagi satu.. cepat2 aku lari.. angkat tpon kat dapoq.. dan tatau la camna nak express betapa gembiranya aku masa tuh.. tunang aku tpon.. selamat dah sampai kat sarawak.. alhamdulillah.. :).. dier kata punya la banyak kali dier try call.. ehehehe.. mana la taknya.. aku online 5 jam semalam.. and pahtu.. abang firuz and abang adi jemput makan.. rumah kitorang + kak ina dan suami serta anak2.. kesian tunang aku.. tunang aku tinggal kat quaters cikgu.. sorang? dier kata a'ah.. rezeki dier.. besar plak tuh.. 3 bilik.. free2 ajek dapat.. alhamdulillah.. dier kat sekolah teknik matang, kuching.. and dier happy aje kat sarawak.. aku pon happy bila dengar dier happy.. the conversation last for 10 minutes.. tapi aku puas hati sangat.. sebab itu la yang aku tunggu for the past 3 days.. dan pagi tu aku tidur lena.. dan bangun dengan senyuman

- aku sampaikan salam dia kat bebudak.. ina yang happy lelebey.. sekeh karang.. eheheh.. ina mendapat layanan baik dari noer.. ina hepi.. sebab semalam aku tidak melayan ina dengan baik..

- aku nak beli rebina squash.. tapi berat sangat dah .. banyak sangat barang aku ngan noer beli.. hati aku berharap jangan ada sapa2 pon yang beli air perasa .. * sebab walaupun aku tak minum.. mmg aku ler yang nak membeli dikala depa tak beli* dan semalam.. aku tengok ada 2 perasa kat dapoq.. menjerit aku panggil noer.. kiciwaaaaa.. ina beli 3 liter nyer kots.. punyer la besaq.. emon beli lagi satu jugak... TIDAKKKKKKKK!!!!!!.. berapa lama lagi aku nak tunggu ???? siksaan batinku..

- yang tersayang

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!