• 0
- aku pi sekolah.. aku balik sekolah.. aku suka kelas hari nih.. pakcik Passmore tak boring cam minggu lepas.. mungkin sebab Jr.* yang sungguh tak junior* asyik tanya soalan.. dan aku paham la jugak.. * ekcelli Passmore terangkan kat Jr. so aku tak leh la nak buat muka blur.. kene la buat muke intelligent... ahahaha..

- em buat pasal.. tetiba em buat satu pernyataan yang aku akan ingat sampai bila2.. " em tak pasti la em nak pi Cameron Highland ke tak.. em takut em muntah" sambil membetulkan spek dan tangan membuat gelungan menunjukkan jalan nak naik Cameron Hingland tuh pusing2.. aku punye la rasa nak belasah em masa tuh jugak.. sebab she's the one that came out with the idea.. and the rest of the day.. aku asyik mengajuk pernyataan em tuh.. nasib la em.. satu bende pasal em.. aku suka sangat usik em.. sebab dier cepat sket malu.. and kalau dier nak usik aku balik.. tetap dier jugak yang malu.. sebab aku tak malu... ahahahaha..

- aku suka citer You've Got Mail.. kitorang ada videonyer.. so leh tengok banyak2 kali... sweet sangat citer tuh.. aku suka kedai buku.. kalau masuk kedai buku bukan leh kejap2 ajek.. rasa nak tido dalam kedai buku.. i hope one day i'll own one.. ameen Ya Rabb..

- dalam kelas electronics at high freq. tadi.. pakcik Passmore bagitau yang kita sumer tak leh lari dari radiation.. radiation dari handphone.. and so on.. so kalau kite letak probe oscilloscope tuh kat badan kite kite leh dapat sine wave dari display tu.. tak ler cun tapi still sine wave laa.. masa dier cakap tuh baru la aku compute .. uwaaa.. radiation.. habis la cell2 badan aku.. but dier kata sumer2 tuh okay.. as long radiation tak lebey dari 2.1 GigaHz.. sket2 lama2 jadi bukit.. killing me slowly.. "if more than 2.1 GigaHz.. we'll feel warm and our head will fall off.." quoting from pakcik Passmore.. <2.1 GigaHz = microwave oven nyer radiation.. BAD RADIATION! BAD ! BAD! BAD! <-- oh ooo.. i'm starting to sound like a freak..

- tunang along aku cantik tau.. dier bakal doktor.. insyaAllah.. in 2 years time.. saje nak bagi pernyataan nih.. muehehheh.. * along.. saje nak angkat sket... i know u're reading my journal.. :P~*

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!