• 0
A friend is one who walks in when others walk out.


- aku suka cerita 10 Things I Hate About You.. antara citer yang besh la dalam perhatian aku.. dalam tuh.. ada satu poem yang pompuan tuh.. Cat tulis.. aku bagi korang baca..

10 Things I Hate About You

I hate the way u talk to me and the way u cut your hair
I hate the way u drive my car
I hate it when you stare
I hate your big dumb combat boots and the way u read my mind
I hate u so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way u always right
I hate it when u lie
I hate it when u make me laugh even worst when u make me cry
I hate it when you're not around and the fact u didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you, not even close, not even a little bit, not even at all

- poem ni takde kene mengena ngan yang hidup ataupun yang mati dalam hidup aku.. jadi jangan ada ssesapa yang nak perasan.. ;)...

- aku download lagu amy mastura.. sha na na na.. <-- tak sure baper banyak na dier.. bila aku dengar lagu ni.. automatically aku jadi hyper and rasa nak menari.. ehehe.. sebab masa summer 2000 lepas.. aku ngan nina <-- adik bongsu aku.. baru 5 tahun aje.. selalu jamming dalam keta bila dengar lagu nih.. masa hantaq along ke cyberjaya hari ahad.. ehehehe.. sesuai benar laa.. ehehe..

- semalam jumpa plak ngan along.. <-- abang aku.. kat yahoo messanger.. borak sakan ler.. lama aku tak borak ngan along.. setiap kali aku call.. tak balik la.. ape laa.. bosan.. along letak gamba masa raya tuh kat dier nyer ftp site.. aku pon load ler.. ada dekat 100 lebih.. bukan.. dekat 200 jugak.. file besaq2.. rindu nyer.. langsir rumah aku tukaq dah.. kaler peach.. sebab mak aku kata.. nak basuh hari tuh.. koyak ler plak.. setiap 5 tahun sure jadi gitu.. tetiba ajek ada langsir instant.. ehehe.. tu aaa pasal..

- besaq2 dah sepupu aku.. mak and ayah aku anak sulong.. along dah 24 tahun nih.. sepupu2 sumer.. beza umo pon setahun satu ajek.. tengok kat gambaq depa kumpul ramai2 gitu.. jeles aku.. takper.. tahun nih.. bulan 12 karang.. nantilah kehadiran aku.. nak raya sakan aku.. beshhhh.. ehehehe.. tak sabaq nih..

- tetiba nampak gambaq arwah nenek.. tanpa sedar ayaq mata aku mengalir... emmm.. al-fatihah.. tahun depan aku raya tanpa nenek uda.. * yang dah pergi tuh.. kita doakan kebahagiaan mereka di alam barzakh... ameen Ya Rabb *

- aku dengar lagu brothers baru... emmm.. tak baper sedap.. yasiin dah takder.. but still slanga si yasiin jugak ditirunyer.. i've met adik yasiin.. satu kapal terbang ngan aku masa aku naik royal jordan summer 98.. pemalu ler sesangat.. nice.. ehehe.. keh keh keh.. malu dier kitorang tau dier adik yasiin... tak nak tumpang populariti abang dier kotss.. camna la tak cam.. dah ler muka sama.. + kat beg dier tulis besaq2 nama dier + alamat + no tpon rumah lagi... dahsyat tak dahsyat? eheheh.. kalau aku takder life.. nak aje aku stalk dier.. eehehe.. masaalahnya aku ada life aku sendiri.. ehehe.. jgn mare..

A friend can tell things you don't want to tell yourself

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!